The story of Loffs

Geïnspireerd door kleur, kracht en liefde, creëren vrouwen van over de hele wereld coole maar toch vrouwelijke sieraden. Elk sieraad staat voor ambacht en positiviteit. Laat loffs sieraden bijdragen aan jouw stijl en draag tegelijkertijd bij aan de kansen voor hen die het maken.

Kracht
Loffs is het initiatief van Diana. “Tijdens een van mijn reizen door Azië waren het vooral de kleuren die me opvielen, kleuren die daar het dagelijkse leven extra opfleuren. Dit wilde ik graag terug laten komen in mijn sieraden. De kracht van Loffs zit hem voornamelijk in het gebruik de vele kleuren en mooie materialen. Na jaren ervaring in de sieradenbranche besloot ik dat ik niet alleen mensen een beetje mooier zou maken, ik wilde ook de wereld mooier maken met mijn vrolijke en kleurrijke sieraden.”

Fair Trade
Loffs sieraden worden met liefde gemaakt door vrouwen in India, Nepal en Indonesië. De vrouwen werken vanuit huis, zodat ze voor hun kinderen kunnen zorgen en tegelijkertijd aan de sieraden kunnen werken. De ontwerpen worden door Loffs zelf gemaakt en kralen worden geselecteerd uit verschillende landen. Een agent in deze landen verzamelt de kralen en ontwerpen en geeft de vrouwen hun eigen opdrachten en materialen. Op deze manier kunnen de vrouwen een inkomen genereren en een betere toekomst opbouwen voor zichzelf en voor hun families. Loffs zorgt voor goede arbeidsomstandigheden en eerlijke handel.

Trendy Collectie
Loffs lanceert meerdere keren per jaar een nieuwe collectie, met de eigen Loffs stijl als basis en steeds gecombineerd met huidige trends en kleuren. Er zijn verschillende lijnen, variërend van een verfijnde en chique look tot high fashion en trendy looks. De sieraden zijn erg leuk met elkaar te combineren, door de veelzijdigheid van prints en kleuren. Ze zijn handgemaakt van glaskralen, uniek, en zeer comfortabel om te dragen.

Lof for Loffs
Loffs sieraden zijn te koop bij trendwinkels, juweliers en modewinkels door heel Nederland en natuurlijk hier online. Klik hier om al onze verkooppunten te bekijken. Loffs wordt met liefde gemaakt, deze liefde geef je door wanneer jij iemand anders of jezelf een loffs sieraad cadeau doet! Daarmee help je het leven van veel mensen in de wereld een stukje gelukkiger te maken.

Meet the team

Diana

Founder Loffs

Nina

Communication

Anne

Sales agent

Merlin

Sales agent

Kelly

Sales agent

Team India

Handcrafters

Our favorites

Winkelwagen
Scroll naar boven